Svrha Natječaja – osigurati specifično osposobljavanje za poljoprivrednike nositelje, članove poljoprivrednih gospodarstava kao i za rukovoditelje i zaposlenike u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru. Navedeno će doprinijeti povećanju korištenja novih metoda proizvodnje temeljenih na rezultatima istraživanja i razvoja, inovativnih praksi, konkurentnosti gospodarstava, udruživanja, kao i boljem razumijevanju zaštite i očuvanja okoliša i prirode.

Prihvatljivi korisnici – pravne osobe registrirane za djelatnosti pružanja usluga obrazovanja i savjetovanja izvan sustava redovite naobrazbe.

Korisnik:

  • mora biti upisan u Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu kako bi podnio zahtjev za potporu.
  • mora podnijeti zahtjev za upis u Evidenciju korisnika najkasnije 15 dana prije isteka krajnjeg roka za podnošenje zahtjeva za potporu na ovaj Natječaj.

Visina javne potpore – do 200.000,00 EUR po korisniku.

Intenzitet potpore – 100%

  • Datum početka zaprimanja zahtjeva za potporu je 15. studenoga 2021. godine od 12:00 sati, a krajnji rok je 15. veljače 2022. godine do 12:00 sati.

 

  • Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na Natječaj i trebaju Vam konzultantske usluge, javite nam se na e – mail: info@dopvrhinkubator.hr