Dana 15. lipnja 2022. godine održana je prva radionica projekta “Transformacija poduzeća Vrh – poduzetnički inkubator d.o.o. u društveno poduzeće” putem online platforme Google meet.

 

  • Tema radionica je bila: Transformacija poduzeća Vrh — poduzetnički inkubator d.o.o. u društveno poduzeće; Prezentacija projektnih aktivnosti i rezultata s osvrtom na društveno poduzetništvo u RH.

 

 

  • Svrha radionica je bila upoznati zainteresirane sudionike s načinom djelovanja Prijavitelja, uslugama koje nudimo te društveno — poduzetničkim načelima kao i samim konceptom društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Tako je sudionicima predstavljen projekt: ”Transformacija poduzeća Vrh — poduzetnički inkubator d.o.o. u društveno poduzeće”, usluge Prijavitelja i načela na kojima djeluje, kao i sam koncept društvenog poduzetništva. Osim toga, sudionicima su predstavljeni predstojeći natječaji iz EU fondova, načela djelovanja društvenog poduzetništva, društveno poduzetništva u RH kao i njegovi nedostaci.

 

  • Cilj radionice je informirati sve zainteresirane osobe s načinom djelovanja Prijavitelja i uslugama koje nudi, mogućnostima transformacije u društvene poduzetnike i informiranje šire javnosti o društvenom poduzetništvu i mogućnostima njegovog širenja.