Dana 7. prosinca 2022. godine, održana je četvrta po redu informativna radionica projetka “Transformacija poduzeća Vrh – poduzetnički inkubator d.o.o u društveno poduzeće” putem online platforme Google meet s početkom u 11h.

 

  • Tema radionice je bila: Prezentacija programa ruralnog razvoja, Natječaj za tip operacije 4.1.1 i Hamag zajmovi za ruralni razvoj.

 

  • Svrha radionice koju je organiziralo poduzeće Vrh – poduzetnički inkubator d.o.o. bila je prezentacija projekta “Transformacija poduzeća Vrh – poduzetnički inkubator d.o.o u društveno poduzeće” i usluga koje poduzeće nudi, natječaja za tip operacije 4.1.1. iz Programa ruralnog razvoja te zajmova koje nudi HAMAG bicro za financiranje aktivnosti koje se odnosi na ruralni razvoj a to su: Mikro i mali zajam za ruralni razvoj te Mali zajam za obrtna sredstva kako bi zainteresirani sudionici te potencijalni klijenti dobili sve potrebne informacije.

 

  • Cilj radionice je upoznati širu javnosti i zainteresirane osobe o projektu koje ovo poduzeće provodi, informirati ih o procesu transformacije poduzeća u društveno poduzeće i prezenatiranje usluga koje poduzeće nudi i provodi a ovaj put tema usluga koje poduzeće Vrh – poduzetnički inkubator d.o.o. su bili:

1. Natječaj za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u navodnjavanje na poljoprivrednom gospodarstvu iz Programa ruralnog razvoja te

2. Mikro i mali zajam za ruralni razvoj i Mikro zajam za obrtna sredstva za ruralni razvoj

 

  • Program radionice proveo se u tri dijela. Prvi dio radionice bio je posvećen prezentaciji projekta “Transformacija poduzeća Vrh – poduzetnički inkubator d.o.o u društveno poduzeće” i tijeku dosadašnjih provedenih aktivnosti te zajmova koje nudi HAMAG BICRO:  INVESTICIJSKI ZAJMOVI IZ NPOO te ESIF MIKRO ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA. U drugom dijelu prezentiran je Natječaj za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u navodnjavanje na poljoprivrednom gospodarstvu iz Programa ruralnog razvoja, uvjeti prihvatljivosti koji korisnivi moraju zadovoljiti te ostale potrebne informacije s kojima potenijalni Prijavitelji na natječaj moraju biti upoznati. Treći dio radionice bio je posvećen zajmovima iz ruralnog razvoja a to su: Mikro i mali zajam za ruralni razvoj te mikro zajam za obrtna sredstva za ruralni razvoj.