esc_attr_e('Preloader','quomodo')
VRH – PODUZETNIČKI inkubator d.o.o. za savjetovanje i upravljanje

O nama

Vodimo vas od ideje do uspješne realizacije vašeg projekta

VRH-PODUZETNIČKI INKUBATOR D.O.O. za savjetovanje je tvrtka koja okuplja stručni tim ljudi kako bi na jednom mjestu pružili konzultantske usluge koje su potrebne za osmišljavanje, realizaciju i promociju projekata financiranih iz EU fondova, ministarstava i ostalih izvora financiranja.

Vodimo vas kroz složene procese EU natječaja od ideje, uvjeta prihvatljivosti i odabira najprikladnijeg natječaja za vaše potrebe.

Za vašu poslovnu ideju pronalazimo odgovarajuće natječaje za bespovratna sredstva iz EU FONDOVA, pripremamo kompletnu prijavnu dokumentaciju te pratimo i provodimo projekt sve do završnog izvješća.

Planirate li za svoje investicije koristiti kreditna sredstva, informirat ćemo vas o najpovoljnijim kreditnim linijama za poduzetnike te za vas izraditi poslovni plan ili investicijsku studiju kao dio obvezne kreditne dokumentacije.

Djelujemo na cijelom prostoru RH tako da usko surađuje i pomaže u radu preko 50 braniteljskih zadruga i udruga koje funkcioniraju kao socijalni poduzetnici i udruga s izrazitom senzibilnosti prema posebnim društvenim skupinama i društveno – demokratskim ustrojnim predznakom.

Neki od naših ciljeva su:

  • jačanje kapaciteta novih i postojećih pravnih subjekata i zaposlenika za provedbu društveno – poduzetničkih aktivnosti
  • informiranje javnosti i umrežavanje dionika u društvenom poduzetništvu
  • povećanje vidljivosti društvenog poduzetništva kroz informiranje javnosti i umrežavanje dionika
Usmjeravamo, tražimo, osnažujemo i implementiramo sustavna rješenja za dobrobit cijele zajednice.
 

Iskustvo u pripremi projektnih prijedloga za braniteljske zadruge vezano za natječaje raznih Ministarstava i EU Fondova kao i za provedbu pojedinih aktivnosti vezanih za iste organizacije naučilo nas je osluškivati i prepoznati potrebe sadašnjih i budućih korisnika potpora.
Razmjena iskustava, znanja i financijsko obrazovanje kojim raspolažemo jako su važni u provedbi natječajnih projekata posebno kada dođu u fazu implementacije i pravdanja utrošenih sredstava.

Zatrpani različitim informacijama koje dolaze sa svih strana, niste sigurni otkud krenuti i kome se obratiti? Ne znate na koji natječaj se možete prijaviti? Ne brinite, tu uskačemo mi.

Javite nam se putem kontakt forme ili na e – mail: info@dopvrhinkubator.hr.

Čekamo Vas!